Szitanyomó Stúdió
1037 Budapest, Bécsi út 267.

Tartós pólónyomás szitanyomással az igazi!

A digitális nyomdai eljárások térhódítása ellenére a tradicionális szitanyomás még mindig verhetetlen tartósság szempontból.
belépés belépés
kosár kosár

regisztráció
szitanyomás pólónyomás
webáruház
névjegykártya matrica műanyag nyomtatás árak tudástár blog kapcsolat ☰

Pólónyomás szitanyomással

A tartósságról...

A legtartósabb pólónyomatok szitanyomással készülnek. Nagy figyelmet fordítunk a nyomatok dörzsállóságára, ezért a különböző textil anyagokra mindig a hozzájuk legalkalmasabb és legkivállóbb festékeket és rögzítési technikákat alkalmazzuk.

A pamut pólókra kerülő nyomataink kiválóan fednek, ugyanakkor rugalmasak is, így azok nem repedeznek (maximum csak hosszú évek múlva). Ezzel az eljárással a többivel szemben számtalan speciális színt is alkalmazhatunk. Pl.: csillogás, fluoreszkálás, foszforeszkálás, stb.

A pólók könnyen moshatók, nem igényelnek különösebb odafigyelést. Maximum 40 fokon moshatóak, de teszteltük már őket 60 és 90 fokon is és nem esett bajuk.

pólónyomás tartosan szitanyomassal

Pár szó a hátrányokról is...

1. A pólók nem vegytisztíthatóak.

2. Vasaláskor a nyomatot ki kell kerülni.

3. Alacsony darabszám (1-5 db) magas költségekkel jár.

4. A fedő színű nyomatok elzárják a textil szövet- szerkezetét, ami miatt azon a részen a póló elveszíti légáteresztő tulajdonságát.

Kitéphető címkés vagy címke nélküli termékekről érdeklődj! Lásd el a pólókat saját logóddal, saját mosási utasítással és saját méretmegjelöléssel!Szitanyomásra alkalmas üres póló és pulóver kínálatunk elérhetőek.