Szitanyomó Stúdió
1037 Budapest, Bécsi út 267.

Műanyag felületek nyomása

Műanyag ládák, rekeszek, raklapok, plexi lemezek, dobozok, rendszámtábla tartók, burkolatok és egyéb alkatrészek tartós emblémázása, feliratozása is gyakori feladat nálunk.
belépés belépés
kosár kosár

regisztráció
szitanyomás pólónyomás
webáruház
névjegykártya matrica műanyag nyomtatás árak tudástár blog kapcsolat ☰

Műanyag felület szitanyomása

Műanyagok nyomtatása értékkel ruházza fel a terméket

Mint műanyag felületekre is specializálódott szitanyomó vállalkozás, tisztában vagyunk azzal, hogy a műanyagok használata sajnos hatalmas környezetünknek károkat okoznak. Az egyszer használatos műanyagok és a túlzott műanyag szemét problémái globális méretekben emésztik fel a bolygónkat, ezért nem is vállalnánk például műanyag poharak logózását.

Ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy a műanyagok meglevő részei életünknek, ezért felelősségteljes hozzáállással vállaljuk, hogy nagyobb értékkel bíró termékekké alakítsuk őket. Műanyagok nyomásához is extra tartós szitanyomást használunk. A hamar lekopó, silány nyomatok csak hozzájárulnak a felesleges műanyag szeméthez, ezért a lehető legtöbbet megteszünk annak érdekében, hogy a nyomat tartós legyen.

Műanyag ládák nyomtatása

A legtöbb műanyag láda, rekesz, tároló doboz kiválóan alkalmas egyedi grafika, embléma nyomására.

műanyag láda nyomtatás

Nincsenek extra magas szerszámköltségek! A sík füleletű műanyag ládák, rekeszek esetében univerzális szerszámot használunk, így annak legyártásával nem terheljük ügyfelünk pénztárcáját.

műanyag ládák nyomás

Helyszíni nyomtatás

A nagyobb mennyiségű ládák, raklapok szállítása, rakodása valószínűleg költségesebb mint maga az emblémázás. Ezért van lehetőség az ügyfél telephelyén elvégezni az emblémázást, akár kültéren is.


Rendszámtáblák nyomtatása

A rendszámtábla egy kiváló felület logók, webcímek, szlogenek elhelyezésére. Nyomtatásuk különleges tartósságot követelnek, hiszen az autók folyamatosan ki vannak téve az időjárásnak, az autómosóban használt tisztítószereknek ellen kell álljon, sőt a magasnyomású mosó vízsugarát is bírnia kell. Ezek tudatában végezzük a rendszámtáblák nagy tartósságú szitanyomását.

Műszer előlap, gépalkatrészek nyomtatása

Hosszú ideje szolgáljuk ki ügyfeleinket matricás megoldásokkal, de az innováció és minőség iránti elkötelezettségünk miatt ahol lehet, közvetlen szitanyomást szoktunk javasolni műszer előlapok, félkész termékek, ipari alkatrészek esetén.