Névjegykártya készítés :

A kártyalap, ami személyünk, stílusunk és egyéniségünk tükre készülhet digitális úton, ofszett nyomással, fénymásolva, stb. A legigényesebb névjegykártyák a speciális hatásokat kihasználva csakis szitanyomással készülhetnek. Cégünk ezt az eljárást alkalmazza. Élethű fotók nyomására ez az eljárás nem a legjobb választás, viszont különleges hatások eléréséhez elengedhetetlen:

Kitapintható betűk, különleges fedő színek, arany, ezüst, formalakk stb.

névjegykártya fekete papírra szitanyomással

A névjegykártya anyaga

Névjegykártyához sokféle hordozót használhatunk. Az egyszerű fehér műnyomótól a kreatív papírokon át egészen az átlátszó műanyagig. Ha ön például egy fémipari cég vezetője, javasolnánk önnek, hogy a névjegyének anyaga alumínium legyen.

Átlátszó névjegykártya műanyag lemezből

Egyik ügyfelünk ötlete volt, hogy söralátét anyagból készítsük el neki az általa forgalmazott ruhák kísérőcímkéjét.

kísérő cimke söralátét kartonból"

Formalakk

Az egyik legelegánsabb kiegészítő effekt a formalakk. Ez lényegében egy átlátszó színtelen réteg, ami az alapanyag fényvisszaverő tulajdonságát változtatja meg minimálisan. Formalakkal akár szöveges tartalmat is készíthetünk, de inkább logókhoz, díszítő motívumokhoz javasoljuk.

formalakkozás"

Tervezés :

400 példányszám feletti rendelés esetén csak küldje el nekünk az adatokat, melyeket névjegykártyáján szeretne szerepeltetni, mi pedig rövid időn belül küldünk önnek látványterv variációkat.