A megrendelés menete
megrendeles

1. Árajánlat kérés a megrendelő részéről

Mindenek elött kérjen árajánlatot a tervezett rendelésről! Minél több adatot megad (nyomat méret, grafika színeinek száma, darabszám stb.) annál pontosabb árat tudunk kiszámolni. 1 napon belül jelentkezünk a határidő és az ár tájékoztatásával.
Sajnos gyakran érkezik hozzánk a klasszikus "Mennyibe kerül a szitanyomás?" e-mail, amire nyilvánvalóan úgyis csak visszakérdezünk.
2. Megrendelés

Az ajánlat elfogadása után a megrendelőnek e-mail-ben kell leadnia a rendelést (info@neo-print.hu), melyet visszaigazolunk.

3. Látványterv / próbanyomat

Az ajánlat elfogadása után nagyobb példányszámú rendelés esetén látványtervet / próbanyomatot készítünk, melyet a megrendelőnek eljuttatunk. Az elfogadás után kezdjük el a sorozatgyártást.

4. Gyártás

A gyártás ideje jellemzően 3-4 munkanap. Sürgős esetekben akár 1 nap is lehet, nagyobb tételszámú (kb. 1000 db) rendelés esetén akár 2 hét is.


5. Szállítás, átvétel

Az elkészült termékeket kérésre postai úton vagy futár segítségével juttatjuk el. A postai szállítási ideje kb. 3 munkanap, a futár kb. 2 munkanap. Azonnali, aznapi kiszállításra nincs mód. Az átvétel kapcsán lehetőség van személyes átvételre is, de mivel nem üzemeltetünk erre alkalmas helyet, ezért a személyes átvétel helyét és idejét minden esetben telefonon kell pontosítani!